Eskişehir’in İş Konseyi yol haritasını görüştü

Eskişehir’in kalkınması ile gelişmesi için kurulan, Sanayi Odası, Ticaret Odası, Borsa, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları, Meslek Odaları, OSB, Sanayi Siteleri, İş İnsanları Dernekleri, Girişimci Kurulları, Gazetecilik Meslek Kuruluşlarını bir araya getiren “Eskişehir İş Konseyi” çalışma şartlarını ve yol haritasını belirlemek için 30 Ocak 2019 tarihinde bir araya geldi.

Eskişehir’in İş Konseyi yol haritasını görüştü
31 Ocak 2020 Cuma 14:55

Eskişehir Sanayi Odası’nda yapılan toplantıda bir araya gelen İş Konseyi Mütevelli Heyeti üyeleri hazırlanan yönetmelik hakkında görüşler bildirdi. Bu kapsamda konseyin hedefleri, çalışma prensipleri, mütevelli heyeti çalışma şartları, çalışma grupları gibi konular görüşüldü. Konsey için bağlayıcı olan yönetmelik değerlendirildi.
Eskişehir İş Konseyi Mütevelli Heyeti toplantısına ESO Bakanı Celalettin Kesikbaş, Başkan Yardımcısı Fatih Düş, ETO  Başkanı Metin Güler, ETB Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Azizoğlu, OSB Başkanı Nadir Küpeli, ESESOB Başkanı Ekrem Birsen, Şoförler Odası  Başkanı Suat Er, Kuaförler Odası Başkanı  Fethi Özkara, MÜSİAD Başkanı Hakan Duman, ERİAD Başkanı İbrahim Durgut, ESİAD Başkanı Aydın Bandırma ve Mimarlar Odası Başkanı Didar Duygu Altuntaş ve katıldı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.