Eskişehir’e 760 milyon liralık ek yatırım

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Eskişehir’e gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu. Bakan Özer’in ziyareti sonrasında konuşan AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan “Bakanımız 760 milyon liralık ilave yatırım müjdesi verdi. Böylelikle Milli Eğitim Bakanlığımızın Eskişehir’imize 2 senede yaptığı toplam yatırım 1 milyar 219 milyona çıkmış oldu” dedi.

Eskişehir’e 760 milyon liralık ek yatırım
06 Ocak 2023 Cuma 17:56

Çalışkan Bakan Özer ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’i, Milletvekilimiz Prof. Dr. Nabi Avcı hocamız ve teşkilâtımız ile birlikte partimizde ağırladık. Bakanımızla şehrimize ilişkin taleplerimizi ilettiğimiz verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından Eskişehir’imize 2022 yılından bu yana 459 milyon liralık yatırım devam etmekteydi. Bakanımız 760 milyon liralık ilave yatırım müjdesi verdi. Böylelikle Milli Eğitim Bakanlığımızın Eskişehir’imize 2 senede yaptığı toplam yatırım 1 milyar 219 milyona çıkmış oldu.   Her daim olduğu gibi devletimiz milletin yanında olmaya, milletine hizmet etmeye devam ediyor. Sayın bakanımıza şehrimize ilişkin ilgi ve alakaları için hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.