ESKİŞEHİR’DEN AYRILIYOR

Eskişehir Memur Sen Şube Başkanı Muammer Karaman helalik isteyerek Eskişehir’den ayrıldığını belirtti. Karaman Memur Sen Genel başkan yardımcılığı görevini sürdürecek.

ESKİŞEHİR’DEN AYRILIYOR
11 Ocak 2021 Pazartesi 17:42

Eskişehir Memur Sen Şube Başkanı Muammer Karaman genel merkeze atandı. Başkan Ali Yalçın’ın isteği doğrultusunda genel başkan yardımcılığı görevini üstleneceğini belirten Karaman, gazetecilere gönderdiği veda mesajında : Genel Baskanimiz Ali YALÇIN tarafindan Genel Baskan Yardimciligi görevini yürütmek üzere davet edildim. Bu görevi ifa etmek üzere Eskişehirdeki görevimden ayrılıyorum. Şube başkanı olarak görev yaptığım süre içerisinde sesimi düşüncelerimi Eskişehir kamuoyuna duyurmama yardımcı oldunuz çok teşekkür ediyorum İnandıklarımı söyledim söylediklerimi yaşadım. Görevim esnasında kırdığım üzdüğüm arkadaşlarım olmuş olabilir. Fark ettiklerimden özür diledim. Fark edemediklerim için şimdi tekrar özür diliyor helallik istiyorum. Ben varsa hakkım sizlere helal ediyorum Allaha emanet olun” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.