Eskişehir’deki tüm sağlık kurumlarında Sağlık Sen yetkili sendika oldu

Eskişehir’deki tüm sağlık kurumlarında Sağlık Sen yetkili sendika oldu. Sendika Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, “Genç ve dinamik teşkilatımızla ilk günkü aşkla 7/24 üyelerimizin hizmetindeyiz. 5059 üyemizin temsilcisi, tüm sağlık çalışanlarının sözcüsüyüz” dedi.

Eskişehir’deki tüm sağlık kurumlarında Sağlık Sen yetkili sendika oldu
24 Mayıs 2023 Çarşamba 11:00

Sağlık Sen bu senede Eskişehir’deki tüm sağlık kurumlarında yetkili sendika oldu. Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Bizleri tekrar tekrar yetkiye taşıyan sağlık çalışanlarına canı gönülden teşekkür ediyorum. Pandemİ, Kahramanmaraş merkezli depremlerde can hıraş bir şekilde aziz milletimizin sağlığının teminatı kıymetli sağlık çalışanları bu yıl da yetkiyi ehline emanet etti.

İlimizde Sağlık Sen olarak toplam 5059 üyeye ulaştık. Diğer sağlık iş kolunda faaliyet gösteren 42 sendikaya uzak ara fark attık. Üyelerimizin destekleri ile yorulmadan, usanmadan sağlık çalışanlarımızın sorunları ile ilgilenmeye ve sağlık çalışanlarına hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar tüm sorunları Sağlık Sen olarak biz çözdüysek, bundan sonrada sorunları bizler çözeceğiz.

Pandemi sürecinde, yüzyılın felaketi Kahramanmaraş merkezli depremlerde sahada aziz milletimize hizmet yolunda sağlık çalışanlarımızın her daim maddi manevi yanlarında olduk, hep sahada beraber mücadele verdik. Üyelerimiz ve sağlık çalışanlarımızın moral ve motivasyonlarını yükseltmek adına var gücümüzle mücadele ettik ve daima yanlarında olduk. Yaşadıkları sorunları dile getirdik, çözümler ürettik.

Sağlık çalışanları arasında çalışma barışını bozan söylem ve eylemlere imza atan oluşumlara, gruplara ve stk’lara ve sahada biz artık aynı yöne bakıyoruz diyenlere inat sağlık çalışanlarımızın teveccühü ile bu yılda yetki emin ellerde, yetki SAĞLIK SEN'de.

Herkese ve her şeye rağmen bizlere inanan, güvenen tüm çalışanlarımıza teşekkürü borç bilirim.

-Teşekkürler İl Sağlık Müdürlüğü

-Teşekkürler Şehir Hastanesi

-Teşekkürler Yunus Emre Devlet Hastanesi

-Teşekkürler Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

-Teşekkürler Osmangazi Üniversitesi

-Teşekkürler Aile ve Sosyal Hizmetler

-Teşekkürler Sivrihisar Devlet Hastanesi

-Teşekkürler Çifteler Devlet Hastanesi

-Teşekkürler İlçe Hastaneleri

-Teşekkürler 112 Çalışanları

-Teşekkürler İlçe Sağlık Müdürlükleri

-Teşekkürler Toplum Sağlığı Merkezleri

-Teşekkürler Aile Sağlığı Merkezleri

Genç ve dinamik teşkilatımızla ilk günkü aşkla 7/24 üyelerimizin hizmetindeyiz. 5059 üyemizin temsilcisi, tüm sağlık çalışanlarının sözcüsüyüz.

Sağlık-Sen olarak dünya coğrafyasında emeğin, ekmeğin, alın terinin, onurun, din-dil-mezhep ayrımı gözetmeden mazlumun, mağdurun hakkını savunmaya devam edeceğiz. Bize güç veren değerli üyelerimize, yönetim kurulu üyelerimize ve tüm temsilcilerimize teşekkür ediyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.