Eskişehir’deki lisenin bahçesinde ağaçlar kesildi

Eskişehir Tayfur Bayar Lisesi bahçesinde bulunan ağaçlar kesildi. İddiaya göre düğün salonu yapımı için kesilen ağaçlara Eskişehir Eğitim Sen Şube Başkanı Faik Alkan tepki gösterdi.

Eskişehir’deki lisenin  bahçesinde ağaçlar kesildi
24 Mayıs 2021 Pazartesi 12:50

Dozer ve greyderler ile Tayfur Bayar Lisesi’nde ağaçların kesilmesine vatandaşlar tepki gösterdi. İddialara göre düğün salonu için kesilen ağaçlara bir tepki de Eğitim Sen Şube Başkanı Faik Alkan’dan geldi. Alkan yaptığı açıklamada, “Öğrenci , öğretmen ve velilerin emekleriyle oluşmuş 15 ile 20 yıllık  ağaçlar duyumlara göre düğün salonu yapmak amacıyla kesiliyor. Ümidimiz aklıselimin galip gelmesi ve baş kesmeye son verilmesi milletin malının milletin hayrına kullanılmasıdır. Öncelikli olarak yetkililerden, sonrasında toplumun bütün bireylerinden akciğerlerimize yapılan bu vahim davranışın durdurulması için duyarlılık bekliyoruz. Okul ağaçlarının düğün salonunu genişletilmek amacıyla kesilmesinin MEB tarafından açıklanmalıdır” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.