Eskişehir’de sıcaklıklar artıyor

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir’in de bulunduğu bölgede hava sıcaklıklarının 3 ila 5 derece artacağını belirtti.

Eskişehir’de sıcaklıklar artıyor
11 Şubat 2022 Cuma 10:04

Meteorolojinin günlük hava tahmin raporuna göre, Bursa, Bilecik, Eskişehir ve Kütahya’nın yer aldığı bölge genelinin az bulutlu ve açık geçeceği, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis hadiselerinin görüleceği tahmin ediliyor. Gündüz sıcaklıklarının 3 ile 5 derece artması bekleniyor. Buna göre Eskişehir’in merkez ilçelerinde hava sıcaklığı Odunpazarı’nda 10, Tepebaşında ise 9 derece olacak. En düşük hava sıcaklığı 5 derece ile Mihalıççık’ta, en yüksek hava sıcaklığı 14 derece ile Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerinde görülecek. Rüzgârın ise güney ve doğu yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği öngörülüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.