ESKİŞEHİR’DE SENDİKA BAŞKANLARI NE KADAR MAAŞ ALIYOR

Memur-Sen Başkanvekili ve Sağlık Sendikası Genel Başkanı Semih Durmuş'un maaşına yaptığı zammın kamuoyunda duyulmasının ardından sendika başkanlarının ne kadar maaş aldığı merak konusu oldu.

ESKİŞEHİR’DE SENDİKA BAŞKANLARI NE KADAR MAAŞ ALIYOR
07 Ekim 2019 Pazartesi 13:02

Memurlara önümüzdeki yıl için verilen zam sonrası eleştiri oklarının hedefi olan Memur-Sen'de maaş ve otomobil skandalı patlak verdi. Sendikada 17 bin 340 lira olan maaşını yüzde 50,4 artışla 26 bin 94 liraya yükseltmesi tepkilere neden oldu. Başkan ayrıca 800 bin liralık Audi A6 makam aracı ile 13 bin liralık iPhone X telefon aldı. Bu gelişmeler üzerine sendika başkanlarının ne kadar maaş aldığı merak konusu oldu.  Kamuoyundan sendika başkanlarına  'maaşlarınızı açıklayın' çağrısı geldi.

ÇAĞRIMIZA KİMLER YANIT VERECEK? 

Genel başkanlara gelen bu çağrıyı bizlerde kamu yararı adına Eskişehir’deki şube başkanlarına yapıyoruz. Memur Sen İl Temsilcisi ve aynı zamanda Eğitim Bir-Sen Eskişehir Şube Başkanı  Muammer Karaman, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Haydar Urfalı yanı sıra diğer kamu ve işçi sendika başkanlarına ne kadar maaş aldıklarını soruyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
es esli - 5 yıl önce
muammer karaman bey maaşınız sizde kalsın. sadece görevinizi yapın siyaset değil.
Avatar
Ayhan GÜRLER - 5 yıl önce
KESK e bağlı Büro Emekçileri Sendikası Eskişehir Şube Başkanıyım sendikadan maaş almamaktayim. Ne ben nede yönetim kurulumuza huzur, oturum vb. adlar altında kesinlikle hiçbir ödeme yapılmamaktadır.