Eskişehir’de bu yollar 1 Mayıs'ta trafiğe kapalı olacak

Eskişehir Valiliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde bazı yolların trafiğe kapatılacağını ve çeşitli güvenlik tedbirleri alınacağına duyurdu.

Eskişehir’de bu yollar 1 Mayıs'ta trafiğe kapalı olacak
30 Nisan 2018 Pazartesi 12:02

Eskişehir Valiliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle kentte düzenlenecek açık hava toplantıları nedeniyle araç trafiğine kapatılacak yolları belirledi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

1 Mayıs günü 12:00-17:00 saatleri arasında Seylap Caddesi ve Sıhhiye Meydanı’nda yapılacak olan 1 Mayıs kutlama etkinlikleri nedeniyle yürüyüşün yapılacağı Seylap Caddesi ile bu caddeye açılan sokaklar ve açık hava toplantısının yapılacağı Sıhhiye Meydanı, meydana açılan cadde ve sokaklar saat 09:00’da itibaren araç trafiğine kapatılarak, Üniversite Caddesi’nde Espark ve Açık Öğretim Fakültesi arasındaki güzergahtaki araçlar ile yürüyüşün güzergahında ve açık hava toplantısının yapılacağı alanda ve buralarda 100 mesafede park edilmiş araçlar bulundukları yerden kaldırılacaktır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.