Eskişehir’de bazı mahallerde su kesintisi sürecek

Eskişehir’de ana dağıtım hatlarında meydana gelen su kesintileri bazı mahallelerde bugün akşam saatlerine kadar sürecek.

Eskişehir’de bazı mahallerde su kesintisi sürecek
03 Ocak 2023 Salı 11:53

Ana dağıtım hatlarında meydana gelen arıza nedeniyle dün Eskişehir’inn bazı mahallerinde yaşanan su kesintisi bugün akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan ESKİ "Kıymetli hemşehrilerimiz, dün şebeke hatlarını besleyen ana dağıtım borusunda meydana gelen ve bir çok mahallemizde kesintiye neden olan arızanın giderilmesine yönelik çalışmalar gece boyu devam etmiştir.

ESKİ’ye bağlı ekiplerimiz çalışmalarını sürdürmekte olup, çalışmaların tahminen akşam saatlerine kadar sürmesi planlanmaktadır. Bu süre zarfında kent merkezimizdeki bazı mahallelerimizde su kesintisi devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İmral kaya - 10 ay önce
3_5saat tamamda 10saat oldu gelmedi buna ne demeli arızayı arıyorsun bilmiyoruz bilmiyorsunuz ne oturdunuz telefonun başına zaten içilmeyen bir su pahalı bide kesiyorlar bunca saat su saat gelecek diye bir açıklamada yok anlayis bekleniliyor