Eskişehir’de AK Parti’nin başına Burhan Sakallı mı geliyor?

Gazeteci Soner Yüksel oldukça ilginç bir iddia ortaya attı. Ordu Büyükşehir Belediyesi görevinden istifa eden Burhan Sakallı’nın Eskişehir Teşkilatının başına geleceği iddialarını köşesine taşıyan Yüksel, Odunpazarı ve Tepebaşı yönetiminde de değişikliğe gidileceği yönünde ciddi duyumlar aldığını yazdı.

Eskişehir’de AK Parti’nin başına  Burhan Sakallı mı geliyor?
29 Kasım 2021 Pazartesi 10:50

Bugün Anadolu Gazetesi’ndeki köşesinde Burhan Sakallı’nın AK Parti Eskişehir İl başkanı olacağı yönündeki iddialarıgündeme taşıyan Soner Yüksel, “Sakallı'nın Eskişehir'de AK Parti'nin direksiyonuna geçeceği yani İl Başkanı olacağı ve seçim sürecinin ona emanet edileceği konuşuluyor. Hatta Sakallı ile beraber Serhat Tunç Odunpazarı, Hasan Tuç Tepebaşı İlçe Başkanı olacak diyenlere de rastladım. İlk başta bu söylemlere pek inanmadım ama söylemlerin üstüne Sakallı'nın Ordu'da ifa ettiği görevinden istifa etmesi dikkat çekici oldu.” dedi

Yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.