Eskişehir’de 3 gün ara ile 2 polis memuru intihar etti

Eskişehir Valiliği’nde görev yapan iki polis memurunun 3 gün arayla intihar ettiği iddia edildi. Sakarya Gazetesi’nden Merve Demir’in haberine göre 16 Ocak’ta Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak Eskişehir Valiliği’nde görev yapan Murat A., 19 Ocak’ta ise Valilik Özel Kalem’de çalışan Komiser Ahmet Ş. beylik tabancaları ile intihar ederek hayatlarına son verdiler.

Eskişehir’de 3 gün ara ile 2 polis memuru intihar etti
19 Ocak 2022 Çarşamba 23:36

Sakarya Gazetesi’nde yer alan haberde şu ifadelere yer verildi: İddiaya göre, 16 Ocak’ta Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü’ne bağlı Eskişehir Valiliği’nde görev yapan Murat A. (35) beylik tabancasıyla intihar etti. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen polis memuru Murat A.’nın intiharı memleketi Kastamonu’yu, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Aradan geçen 3 günün ardından yine Eskişehir Valiliği’nde görev yapan ve Valilik Özel Kalem’de çalışan komiser Ahmet Ş.’de (36) Muttalip Mevkii’ne giderek aracının içinde beylik tabancasıyla intihar etti. Komiser Ahmet Ş’nin cenazesi memleketi Elazığ’a gönderildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.