Eskişehir yüksek risk sınırında

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca şehirlerdeki korona vaka sayısını belirten son tabloyu paylaştı. Daha önce 100 binde yer 30.99'luk vaka sayısıyla orta riskli iller arasında yer alan Eskişehir’de son bir haftada vaka sayısı 5 puan birden yükseldi.

Eskişehir yüksek risk sınırında
23 Şubat 2021 Salı 01:40

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni korona virüs tablosunu yayınladı. Geçtiğimiz hafta her yüz binde 30.99’luk vaka sayısına sahip olan Eskişehir yeni tabloda 35.55 olarak yer aldı. Yüz binde 10'un altında vaka görülen iller düşük riskli, yüz binde 11-35 arası vaka olan iller orta riskli, yüz binde 36-100 arası vakası bulunan iller yüksek riskli, yüz binde 100'ün üstünde vaka seyri görülen iller ise çok yüksek riskli olarak belirleniyor. Geçtiğimiz hafta orta riskli iller arasında yer alan Eskişehir yüksek riskli il sınırına dayandı. Yeni rakamlara göre Eskişehir’de 315 vaka bulunuyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.