Eskişehir Yapı Fuarı açıldı

Eskişehir Yapı Fuarı 2021 (Yapı Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı) düzenlenen törenle açıldı

Eskişehir Yapı Fuarı açıldı
25 Kasım 2021 Perşembe 15:54

Eskişehir Valiliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi beraberinde, Eskişehir Ticaret Odası iş birliğinde, Eskişehir Teknik Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi ve KOSGEB’in destekleri ile hazırlanan Eskişehir Yapı Fuarı 2021 (Yapı Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı) düzenlenen törenle açıldı.

Açılış programına Vali Erol Ayyıldız, Moğolistan Ankara Büyükelçisi Gombosuren Munkhbayar, Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Aslan, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ercan Atasoy, İlçe Belediye Başkanları, TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli ve çok sayıda davetli katıldı.

Konuşmalardan sonra fuarın açılış kurdelesini kesen Vali Ayyıldız ve beraberindeki protokol üyeleri fuar alanındaki stantları gezdi.

Eskişehir'de 25-28 Kasım 2021 tarihleri arasında düzenlenecek Yapı Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarının ziyaret saatleri 10.00-19.00 arasında olacaktır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.