ESKİŞEHİR TERMİK SANTRAL'E HAYIR DİYECEK

Eskişehir'e Kömürlü Termik Santral karşı Eskişehir Deklarasyonunu imzalayan kişi, kurum ve kuruluş tesilcileri 24 Şubat'ta Eskişehir halkı ile birlikte miting düzenleyecek.

ESKİŞEHİR TERMİK SANTRAL'E HAYIR DİYECEK
19 Şubat 2018 Pazartesi 11:25

Sıhhiye Meydanı'nda 24 Ocak'ta düzenlenecek olan miting ile ilgili konuşan  Sevgi Akmen, “Eskişehir Deklarasyonuna imza atan milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi partiler, sendikalar, odalar, vakıflar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri olarak; Eskişehir halkının kömürlü santrale karşı yoğun tepkisini dile getirmek amacıyla demokratik hakkımızı kullanarak 24 Şubat Cumartesi günü bir miting gerçekleştireceğiz. 24 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’te Sıhhiye Meydanında yapılacak olan ‘Kömürlü Termik Santrali İstemiyoruz’ mitingine, kentimizin geleceğine sahip çıkan duyarlı Eskişehirlileri davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.