Eskişehir Şoförler Odası'nda seçime doğru

Şoförler Odası Başkanlığı için 3 alternatif yola çıktı. Süleyman Çöken mevcut başkan ve yönetimine ilk kılıç çeken isim oldu. Hasan Özdağ alttan ve sessiz ilerliyor, Suat Er’in desteklediği Kadir Ağır ise iktidar da olmanın verdiği avantajla yol alacak.

Eskişehir Şoförler Odası'nda seçime doğru
22 Şubat 2022 Salı 01:28

2800 civarı kişinin oy kullanacağı Şoförler Odası seçimi 19 Mart’ta yapılacak. Seçime doğru ilerlerken akıllarda kalanları derledik.

Mevcut Başkan Suat Er’in Şoförler Odası başkanlığı için aday olmayacağını açıklaması ilk etap da kamuoyu tarafından tuhaf karşılandı. Orta da hiçbir gündem yokken “aday olmayacağım” diyen Suat Er’in bu hamlesi tuhaf olduğu kadar zamansız bir çıkış olarak da nitelendirildi. Suat Er’in Şoförler Odası’na aday olan Kadir Ağır’ın tanıtım toplantısında görevi varisine devrediyormuş gibi davranması hem Ağır için, hem de kendisi için pek de olumlu bir algı yaratmadı.

Seçim startını sert bir şekilde veren Süleyman Çöken ise daha önce halk otobüsleri Odası başkanlığını yürüten bir isim. Suat Er’e, yönetimine sert bir şekilde yüklenen Çöken, zamanı geldiği zaman mevcut yönetimin yolsuzluklarını açıklayacağını belirterek,  seçim süreci ilerledikçe eleştirinin dozajını yükselteceği yönünde emareler sergiliyor.

 Seçim startını verdikten hemen sonra seçim ofisi açarak çalışmalarını oldukça titiz bir şekilde yürüten Hasan Özdağ ise bir önceki seçimde Suat Er’e az bir oy farkla kaybetmenin rövanşını almakta kararlı görünüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.