Eskişehir sel bölgesinde

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, yıkıcı depremle büyük hasar alan Kahramanmaraş, Hatay, Malatya ve Adıyaman başta olmak üzere afet bölgesindeki illerde çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Şanlıurfa’da meydana gelen sel afeti sonrası destek için bölgeye gitti. Tepebaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü de arazözü sel bölgesine müdahale amacıyla Şanlıurfa’da görev yaptı.

Eskişehir sel bölgesinde
20 Mart 2023 Pazartesi 17:23

     Kahramanmaraş’ta merkezli toplam 11 ilde büyük yıkıma sebep olan deprem sonrası destek çalışmalarına aralıksız devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, afet bölgesine insani yardımların yanı sıra çözülmesi gereken acil konularla ilgili de çalışmalar yürütüyor.

     Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) ekipleri Kahramanmaraş, Hatay, Malatya ve Adıyaman başta olmak üzere kent merkezleri ve kırsal alanlarda depremzedelerin suya erişimi ve kanalizasyon altyapısı konusunda yoğun çalışma yürütüyor. Diğer yandan 19 kişinin hayatını kaybettiği Şanlıurfa ve Adıyaman’daki sel afeti sonrası ESKİ Genel Müdürlüğü bölgeye ekip yönlendirdi.

    Şanlıurfa merkezde halen evlerde devam eden su tahliye ve temizlik çalışmalarına vidanjör ve personel desteği veren ESKİ Genel Müdürlüğü, afet bölgesindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

TEPEBAŞI BELEDİYESİ SEL BÖLGESİNDE

Tepebaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü arazözü sel bölgesine müdahale amacıyla Şanlıurfa’da görev yaptı.

Tepebaşı Belediyesi, deprem bölgelerinin ardından sel felaketinin yaşandığı illerden Şanlıurfa’da görev aldı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı arazöz aracı, belediye personeli ile birlikte selin zarar verdiği yerlere müdahale etmek için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinesinde afet bölgesine ulaştı. Hızla çalışmalara başlayan Tepebaşı ekibi, kentte su baskınlarına müdahale ederek temizlik çalışmalarına destek oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.