ESKİŞEHİR ŞEHİR HASTANESİ’NDE "MAAŞ" SIKINTISI

Eskişehir Şehir Hastanesi’nde aylardır maaşları geç yatan personel isyan etti.  Taşeron firmanın personele tepkisi ise “kapı orada” oldu.

ESKİŞEHİR ŞEHİR HASTANESİ’NDE "MAAŞ" SIKINTISI
29 Haziran 2019 Cumartesi 12:05

Açıldığı günden bu yana tartışma konusu olan pek çok sorunla gündeme gelen Eskişehir Şehir Hastanesi’nde sıkıntılar bitmiyor. Eskişehir Şehir Hastanesi’nde  personel maaşlarının geç yatırıldığı belirtilirken, firma yetkilileri tarafından personel mobbing, baskı uygulandığı iddia edildi.  Görev yerleri değiştirilen, maaşları geç yatan personelin firmaya tepki gösterdiği, firmanın ise bazı çalışanların işine son verdiği aktarıldı.

- "Bu şartlarda çalışmak istemiyorsan kapı orada"

Esgündem26’ya konuşan personel yakınları, “Maaşlar her ay geç yatmakta. Maaş neden zamanında yatmadığını sorana burası böyle çalışmak istemeyen kapı orada tarzı konuşmalar yapılıyor. Sabah işe gittiklerinde rotasyon var deyip, herkesin çalıştığı yeri değiştiriyorlar. Oda destek grubu, yönlendirme, güvenlik personeline bu tür baskılar yapılıyor. Bazı çalışanların ise işine son verdiler” dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sevda - 5 yıl önce
Insanların ümit leriynen oynadılar aldılar bir sürü yönlendirme diye sonra taşımaya geç diye zorladilar sonra işe son verdiler zaten maaşlar da zamanında ödemiyordu
Avatar
Kamil #4 - 5 yıl önce
İşçinin alınteri kurumadan verilmesilazım bu ne haksızlık devlet bunu görmezden geliyor
Avatar
Kamil #4 - 5 yıl önce
Herkes işverden yana
Avatar
Kamil #4 - 5 yıl önce
Herkes işverden yana