Eskişehir Şehir Hastanesi işçileri mağdur!

Eskişehir Şehir Hastanesi’nde çalışan personelin ocak ayı maaşlarını alamadıkları iddia edildi. İşçiler büyük mağduriyet yaşıyor.

Eskişehir Şehir Hastanesi işçileri mağdur!
27 Şubat 2024 Salı 14:33

Eskişehir.Net’in elde ettiği bilgiye göre Eskişehri Şehir Hastanesi’nde çalışan 1100 işçinin maaşlarını alamadığı iddia edildi. Haberde şu ifadelere yer verildi: Haber Merkezi’ne ulaşan bir personel ocak ayı maaşlarının henüz yatırılmadığını iddia etti. Çok mağdur olduklarını ifade eden hastane çalışanı “Şehir Hastanesi personellerinin maaşları yatmadı. Mağduruz. Ocak ayının parasını almadık, neredeyse mart ayına giriyoruz. Emeğimizin karşılığını istiyoruz, hakkımızı istiyoruz. Borçlular kapıya geliyor, ödemeler geçti ve hala bir açıklama yok. Her zaman aynı şey yapılıyor” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mazlum Güvenir - 2 ay önce
Şehir Hastanesi'nde çalışan bir komşum var sordum doğru maaşımızı alamadık dedi. Hastane müdürü geçen Pazartesi günü maaşlar verilecek diye söz vermiş maaşlar verilmeyince müdür bey istifa etmiş.