Eskişehir Sanayi Odası ve Üniversiteliler buluştu

Eskişehir Sanayi Odası (ESO), Eskişehir’de bulunan 3 üniversitenin öğrenci kulüpleri ile 3 gün süren tanıtım, ortak proje üretme ve değerlendirme içeriğine sahip istişare toplantılarında bir araya geldi.

Eskişehir Sanayi Odası ve Üniversiteliler buluştu
10 Aralık 2021 Cuma 17:52

Eskişehir Teknik Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi öğrenci kulüpleri temsilcilerinin ve ilgili öğretim üyelerinin katıldığı istişare toplantılarında Eskişehir’in kent ve sanayi kültürünün gelişimine sunulabilecek katkılar mercek altına alındı.
ESO Genel Sekreteri Volkan Günaydın’ın sunumu ile başlayan toplantıda ESO’nun çalışmaları hakkında bilgi verilirken, öğrenci kulüplerinde görev alan gençlerin önerileri değerlendirildi.
İnteraktif şekilde gerçekleştirilen toplantılarda, ESO’nun öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak şekilde ortak yürütülebilecek çalışmaların hayata geçirilmesi planlandı.


Etiketler; #eso #Üniversite
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.