Eskişehir OSB’den Odunpazarı Kaymakanlığına hayırlı olsun ziyareti

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Yönetim Kurulu Üyesi Samet Özkaya ve Denetim Kurulu Üyesi Hasan Hakan Bayar, Odunpazarı Kaymakamı Ömer Ulu’yu ziyaret ettiler.

Eskişehir OSB’den Odunpazarı Kaymakanlığına hayırlı olsun ziyareti
18 Eylül 2023 Pazartesi 14:35

Gerçekleşen ziyarette Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, Odunpazarı Kaymakamlığı yeni hizmet binası için Kaymakam Ömer Ulu’ya hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyarette Eskişehir OSB'de yürütülen çalışmalar hakkında Kaymakam Ulu’ya bilgiler veren Başkan Küpeli, OSB yönetimi olarak ortaya koydukları vizyoner projelerle birlikte şehrin kalkınması, sanayinin büyümesi için yoğun gayret gösterdiklerini, Eskişehir sanayisine önemli yatırımlar kazandırdıklarını aktardı.

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli ve yönetiminin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Ömer Ulu, yıllardır hasretini çektikleri kaymakamlık binasına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve yeni hizmet binası ile Odunpazarı halkına daha iyi koşullarda hizmet vereceklerini belirtti. Kaymakam Ömer Ulu, Eskişehir OSB yönetimi ile her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını aktararak, Eskişehir ekonomisinin en önemli gücü olan sanayi sektörünün bölgede daha da gelişmesi ve sorunların çözümü noktasında, Eskişehir OSB yönetimi ile olan iş birliği ve istişarelerin artarak devam edeceğini iletti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.