Eskişehir OSB Yönetiminden Vali Ayyıldız’a ziyaret

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, yönetim ve denetim kurulu üyeleriyle birlikte Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti. Görüşmede Başkan Küpeli yeni dönemde yürütecekleri çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Eskişehir OSB Yönetiminden Vali Ayyıldız’a ziyaret
09 Mart 2022 Çarşamba 15:41

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Çetin, Denetim Kurulu Üyeleri Erol Öz ve Hasan Hakan Bayar ile Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Başkan Nadir Küpeli, yeni dönemde Eskişehir OSB yönetimi olarak yürütecekleri çalışmalar ve yatırımlar hakkında Vali Ayyıldız’a bilgilendirmelerde bulundu.

Sanayi sektörünün gelişmesi için çalışmalar yürütüyoruz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız Eskişehir’in önemli sanayi şehirlerinden biri olduğunu, sanayideki yüksek teknolojiye dayalı yatırımların artırılmasına yönelik yürütülen çalışmaların önemli olduğunu vurguladı.  Vali Ayyıldız, Eskişehir’in güçlü bir sanayi altyapısının olduğunu aktararak, “İlimizin güçlü bir sanayi altyapısı var. Güçlü bir OSB’ye sahibiz. Katma değer üreten bir iliz. İlimizin ekonomisinin en önemli gücü olan sanayi sektörünün daha da gelişmesi adına Valilik olarak gereken tüm çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Ülkemiz için üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, OSB yönetimi olarak şehrin kalkınması, sanayinin büyümesi için yoğun gayret gösterdiklerini yeni dönemde de bu anlayışla çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyerek, “EOSB yönetimi olarak son 4 yıllık hizmet dönemimizde çok sayıda yeni sanayi kuruluşunu şehrimize kazandırdık. Yeni dönemde de Eskişehirli sanayiciler olarak ülkemiz için üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz. Büyüyen ve güçlenen sanayimiz ile şehrimize ve ülkemize çok daha fazla katkı yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli ve yönetimine yeni dönemde başarılar dileyen Vali Ayyıldız, sürdürülen iş birliği ve istişarenin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini aktardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.