Eskişehir Muhacir Dernekler Federasyonu Başkan Küpeli'yi ziyaret etti

Eskişehir Muhacir Dernekleri Federasyonu Başkanı Seyfettin Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret etti.

Eskişehir Muhacir Dernekler Federasyonu Başkan Küpeli'yi ziyaret etti
17 Mart 2022 Perşembe 14:38

Eskişehir Muhacir Dernekleri Federasyonu Başkanı Seyfettin Çalışkan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli'yi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Eskişehir Muhacir Dernekleri Federasyonu Başkanı Seyfettin Çalışkan, federasyonun yapısı ve yürütmüş oldukları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Çalışkan, yeniden başkanlığa seçilen Nadir Küpeli'yi tebrik ederek, yeni dönemde başarılar diledi.

Eskişehir’in bir muhacir şehri olduğunu ve kentte yaşayan muhacirlerin çok çalışkan olduğunu aktaran Başkan Küpeli, göçmenlerin şehrin ve sanayinin kalkınmasına olan katkılarının çok büyük olduğunu söyledi. Küpeli ayrıca sanayide gerek işletme sahibi gerek yönetici gerekse de işçi olarak çok sayıda göçmen kökenli vatandaşın çalıştığını ifade etti. Katılımcılara Eskişehir OSB hakkında ayrıntılı bilgiler veren Başkan Küpeli, EOSB'nin şehrin ekonomisine çok ciddi katkılar sunduğunu aktardı. Başkan Küpeli ziyaretleri için Başkan Seyfettin Çalışkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, iş birliğine her zaman hazır olduklarını iletti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.