Eskişehir Mobilya Fuarı 23-27 Mart 2022 tarihleri arasında

Eskişehir Mobilya Sanayi Kümelenmesi Başkanı Ertuğrul Tezgören, Eskişehir Mobilya Fuarı’nın yapılacağı ve hazırlıklarının sürdüğü fuar alanında değerlendirmelerde bulundu.

Eskişehir Mobilya Fuarı 23-27 Mart 2022 tarihleri arasında
20 Mart 2022 Pazar 13:06

 23-27 Mart 2022 tarihleri arasında Eskişehir’in ilk profesyonel mobilya fuarına yerli ve yabancı firmaların büyük bir ilgi gösterdiğini belirten Tezgören, “Anadolu topraklarında ilk mobilyanın doğduğu yerlerden biri olan Eskişehir’de profesyonel mobilya fuarımızı yapmaya hazırlanıyoruz. Geçtiğimiz yıl sektörümüz 4,28 milyar doların üstünde ihracat gerçekleştirdi. Bu yıl hedefimiz 6 milyar dolar. Biz de Eskişehir Mobilya Kümesi olarak tüm üyelerimizle ülkemizin bu rakama ulaşması, şehrimiz mobilyasının daha iyi tanıtımı için fuarda olacağız” dedi.
Eskişehir TÜYAP Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek fuara mobilya ve yan sanayi alanında 25 bin yerli profesyonel firma ile satın almacı, 150 yabancı profesyonel firmanın katılımın beklendiğini ifade eden Tezgören, Eskişehir mobilyasının ciddi bir görücüye çıktığını vurguladı.
Fuarda 40 firmanın stantla yer alacağına değinen Tezgören, Mobilya sektöründe köklü bir geçmişe sahip olan Eskişehir’in tasarım, kalite ve üretim kapasitesinin fuarda sergileneceğini belirterek, “Modern, klasik mobilyalardan, mutfak ve banyo mobilyalarına, ofis mobilyalarından, bebek, genç odası mobilyalarına, yatak, baza gruplarından, bahçe mobilyaları, masa, sandalye ve aksesuarlara kadar uzanan geniş ürün yelpazesi 5 gün boyunca fuarda olacak” diye konuştu.
Bugüne kadar Eskişehir’de gerçekleştirilen mobilya fuarlarının amatör bir ruhla, ürünlerin çok fazla görünürlüğü olmayan alanlarda yapıldığını belirten Tezgören, “Bu fuar Eskişehir içinde bir ilk. Çünkü hem çok profesyonel bir fuar merkezinde yapılacak hem de birçok yerli yabancı sektör satın alma profesyonellerini ağırlayacak. Şehrimiz mobilya sektörünün hak ettiği yere gelmesi noktasında fuarı çok önemsiyoruz. Hedefimiz 50 ülkeye ihracat yapmak, ülkemiz insanı için en iyisini üretmek. Tüm hemşerilerimizi de fuara davet ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.