Eskişehir Milletvekilleri Çakırözer ve Süllü, Vali Ayyıldıza’a “Hayırlı Olsun” Ziyaretinde Bulundu

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Eskişehir Valiliği görevine atanan Vali Erol Ayyıldız, Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü’nün iyi niyet dileklerini kabul etti.

Eskişehir Milletvekilleri Çakırözer ve Süllü, Vali Ayyıldıza’a “Hayırlı Olsun” Ziyaretinde Bulundu
26 Haziran 2020 Cuma 14:05

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ayyıldız, ortak amacın şehrimizin tüm dinamikleri ile birlikte Eskişehir'i bulunduğu noktadan çok daha ileriye taşımak olduğunu belirtti.  İnsanların rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak adına yapılan çalışmalara destek olacaklarını belirten Vali Ayyıldız, birlik ve beraberlik içerisinde yaşamanın önemine vurgu yaptı. Eskişehir’in son yıllarda artan değerini daha yukarılara taşımak istediklerini söyleyen Vali Ayyıldız, bu düşünceyi ortak akıl çerçevesinde hep birlikte yapmak istediklerini kaydetti. Vali Ayyıldız’a yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Eskişehir Milletvekilleri Çakırözer ve Süllü, Eskişehir’in her alanda kalkınması ve sorunlarına çözüm bulunması noktasında iş birliği içerisinde ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.