Eskişehir Milletvekili adayı bacağından vuruldu

MHP Eskişehir Milletvekili Adayı Doç. Dr. M. Bahadır Ayas’a kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Ayas’ın bacağından yaralandığı ve hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

Eskişehir Milletvekili adayı bacağından vuruldu
02 Haziran 2023 Cuma 00:21

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi MHP Eskişehir 3. sıra adayı Doç. Dr. M. Bahadır Ayas evine 700 metre kala silahlı saldırıya uğrayarak bacağından yaralandı. Alınan bilgiye göre; Boyacıoğlu Mahallesi Yenişehir Konakları’ndaki evine giden Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammed Bahadır Ayas’a evine 700 metre kala pusu kurulduğu ve silahla bacağından vurulduğu öğrenildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Ayas, tedavi altına alındı.

Muhammet Bahadır Ayas kimdir

Evli ve iki çocuk babası olan Doç. Dr. Muhammet Bahadır Ayas, 1978 yılında Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde dünyaya geldi. Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesinde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Aynı Üniversitede anabilim dalı başkanlığı, araştırma görevlisi temsilciliği, lisansüstü öğrenci temsilciliği, çeşitli merkezlerde müdür yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliği ve Eskişehir Ülkü Ocaklarına bağlı Anadolu Üniversitesi öğrenci kulüplerinde kulüp koordinatörlüğü görevlerini yürütmüştür. 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Eskişehir'den  MHP 3. sırayı milletvekili adayı oldu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.