ESKİŞEHİR İZMİR’İN YARALARINI SARMAYA DEVAM EDİYOR

Ege Denizi açıklarında yaşanan ve İzmir başta olmak üzere birçok kentte hissedilen deprem sonrası, Eskişehir destekleri ile İzmir’in yaralarını sarmaya devam ediyor.Eskişehir Büyükşehir Belediyesi daha önce 2 tır Kalabak Suyu gönderirken, bir tır daha KalabakSuyu’nu İzmir’e gönderdi. Eskişehir Kent Konseyi de aynı tır ile İzmir’e çamaşır ve kurutma makinesi, maske kadın ve çocuk kıyafetleri ve çocuk bezi yardımlarını gönderdi.

ESKİŞEHİR İZMİR’İN YARALARINI SARMAYA DEVAM EDİYOR
05 Kasım 2020 Perşembe 15:23

Türkiye’nin dört bir yanından yardımların ulaştığı İzmir’e Eskişehir’den de bir kez daha Kalabak Suyu desteği ulaştı. Geçtiğimiz günlerde gönderilen iki tır dolusu Kalabak Suyunun ardından bir tır daha yüklenerek İzmir’e gönderildi. Aynı tır ile Eskişehir Kent Konseyi de gönüllülerinin katkıları ile topladıkları yardımları İzmir’e ulaştırdı. Çamaşır ve kurutma makineleri ile bebek bezi, maske, kedi-köpek maması ve kadın ile çocuk kıyafetleri  desteklerini İzmir’e gönderen Kent Konseyi yetkilileri, “İzmir’in yaralarını tüm Eskişehir birlikte sarıyoruz. Gönüllülerimiz ve hayırseverlerimizin bağışları ve destekleri ile topladığımız yardımlar Büyükşehir Belediyemizin aracı ile İzmir’e ulaştı. İzmir Büyükşehir Belediyemiz de bu yardımları depremzede vatandaşlarımıza ulaştıracaklar. Depremden etkilenen tüm İzmirlilerin Eskişehir olarak yanındayız!” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.