Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü’nde devir teslim

Osmangazi Üniversitesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevinden Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Uğur Bilge görevine başladı.

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü’nde devir teslim
13 Kasım 2017 Pazartesi 13:17


Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Sağlık Bakanlığının merkez ve taşra teşkilatı değiştirilerek yeni görev tanımları belirlendi. Taşra teşkilatlarında Kamu Hastaneleri Birlikleri Genel Sekreterlikleri ve Halk Sağlığı Müdürlükleri kapatılarak İl Sağlık Müdürlükleri altında tek çatıda toplandı. Bu kapsamda Doç. Dr. Uğur Bilge, Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü'nde düzenlenen devir teslim töreni ile görevi Dr. Ali Mumcu'dan devraldı.


İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Dr. Ali Mumcu, devir teslim töreninde makamların emanet olduğunu ve görevini gönül rahatlığıyla teslim ettiğini ifade ederek Doç. Dr. Uğur Bilge'ye yeni görevi için başarı temennilerinde bulundu.
Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Uğur Bilge ise, Sağlıkta Dönüşüm Süreci ile önemli bir noktaya gelen sağlık hizmetlerinin bundan sonra da ilimizde artarak devam etmesi için çalışmak üzere görevi devraldıklarını ifade ederek, Dr. Ali Mumcu’ya şimdiye kadar yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.