Eskişehir Hızırbey İmam Hatip Ortaokulu’da 'Mevlid-i Nebi' programı yoğun ilgi gördü

Eskişehir Hızırbey İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen 'Mevlid-i Nebi' programı, geniş bir katılımla Eskişehir Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Eskişehir Hızırbey İmam Hatip Ortaokulu’da 'Mevlid-i Nebi' programı yoğun ilgi gördü
06 Aralık 2017 Çarşamba 12:33


Gerçekleşen programa, Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek, Odunpazarı Ak Parti İlçe Başkanı Volkan Doğan, Eskişehir İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (ESİMDER) Başkanı Avukat Mustafa Özkan, okul müdürleri, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı. Öğrencilerin ve öğretmenlerin düzenlediği 'Mevlid-i Nebi' programı, katılımcılara duygusal anlar yaşatırken, öğrencilerin seslendirdiği ‘Bir Sevgili Geldi’ marşı, ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti, ‘Hubeyd', 'II. Abdülhamid’ ve ‘Bilal Habeşi’ tiyatro gösterisi yoğun ilgi gördü. ‘Kalbimiz Hira’ şiiri ile devam eden program ilahi korosunun seslendirdiği ilahilerle sona erdi.
Eskişehir Hızırbey İmam Hatip Okul Müdürü Ali Rıza Çelik, Mevlid-i Nebi programında yaptığı konuşmada, ‘’Peygamber efendimizi anmanın ve anlamanın yanında, hayatımızda oluşturduğu etkiyi aksettiren sıra dışı ve farklı bir program yapmanın gururunu yaşadık. Programda emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilere ve önemli bir günde programı izlemeye gelerek, kendilerine destek olan tüm misafirlere teşekkür ediyorum’’ diye ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.