Eskişehir GGK kırsaldaki hayvanları yalnız bırakmadı

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) ve Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu (GGK)’nun ortak başlattığı sosyal sorumluluk faaliyeti olan sokak hayvanlarını besleme projesinin 2‘ncisi gerçekleştirildi.

Eskişehir GGK kırsaldaki hayvanları yalnız bırakmadı
07 Haziran 2020 Pazar 13:45

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) ve Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu (GGK)’nun ortak başlattığı sosyal sorumluluk faaliyeti olan sokak hayvanlarını besleme projesinin 2‘ncisi gerçekleştirildi. Artan hava sıcaklıklarının da etkisi ile sokak hayvanlarının yoğun yaşam mücadelesi verdikleri kırsal alanlarda besleme programı yapıldı. Eskişehir GGK İcra Komitesi Başkanı Bora Mehmet Osmalı’nın önderliğinde GGK İcra Komitesi Üyeleri, ESO Genel Sekreter Yardımcısı Hakkı Sarpkaya ve ESO personelleri tarafından besleme alanındaki çeşitli noktalara sokaktaki canlar için mama ve su bırakıldı.
Besleme programlarının devam edeceğini belirten Eskişehir GGK İcra Komitesi Başkanı Bora Mehmet Osmalı, “Sokak hayvanlarının özellikle merkezden uzakta olan hayvanların kolayca yiyecek ve su bulabilmesi adına mama-su bırakma çalışmaları yapıyoruz. Sokaktaki canların su ve yiyeceklerini temin etmek, onlara sahip çıkmak bizim insani görevimizdir. Havaların ısınmasıyla suya olan ihtiyaçlarını göz ardı edemeyiz. Bununla ilgili çalışmalarımızı GGK olarak arttırarak sürdüreceğiz.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.