ESKİŞEHİR EVDE BÜYÜKŞEHİR GÖREVDE

Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı'nı kararlılıkla uygulayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde bir yandan Kriz Masası aracılığıyla vatandaşların ihtiyaçlarını giderirken, diğer yandan da çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 2 hafta önce tramvay hemzemin geçitlerinde başlayan sıcak asfalt çalışmaları 7 farklı noktada gerçekleştirilirken, ekipler ayrıca cadde ve bulvarlarda asfalt bakım ve yenileme çalışmalarını da sürdürdü.

ESKİŞEHİR EVDE BÜYÜKŞEHİR GÖREVDE
10 Mayıs 2020 Pazar 15:04

Krizi fırsata çevirerek planlanan çalışmaları daha hızlı gerçekleştirmek isteyen Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda 2 hafta önce başladığı tramvay hemzemin geçitleri ve kavşaklardaki sıcak asfalt çalışmalarına bu hafta da devam etti. ESTRAM ile Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin koordineli olarak çalıştığı 7 farklı noktada daha çalışmalar tamamlandı.

Dr. Sadık Ahmet Caddesi, Eczacılık Fakültesi, Salih Bozok Caddesi, Sakarya 1 Caddesi, İki Eylül Caddesi, Şehirler Arası Otobüs Terminal önü ve Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Bulvarı Espark Kavşağı'nda tramvay yolları ile trafik akışının kesiştiği noktalarda deforme olan taşları söken ekipler, sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayarak yolları hazır hale getirdi. Taşıtların konforlu geçişini sağlamak için çalışmaların 2 haftadan beri devam ettiğini belirten yetkililer, toplamda 23 noktada çalışmaların tamamlandığının altını çizdiler.

"Belediyelerimizin çalışmalarıyla gurur duyuyoruz!"

Sokağa çıkma yasağında belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, asfalt plenti üretim merkezini ve sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren ekipleri ziyaret etti. Sosyal belediyecilik anlayışı ile kriz belediyeciliğini birleştiren ve Eskişehirlilere hizmet noktasında özveriyle çalışan belediyeler ile gurur duyduklarını ifade eden Jale Nur Süllü "Sayın Hocamız başta olmak üzere tüm belediye başkanlarımız bu süreci çok iyi yönetiyorlar. Ben tüm hemşehrilerimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum. Sokağa çıkma yasağını fırsata çeviren ve trafiğin işlemediği günlerde sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren ekiplerimizi ziyaret ederek kolay gelsin dileklerimizi iletmek istedik. Ayrıca Büyükşehir Belediyemizin Kriz Masası da saha ekipleri ile koordineli bir şekilde çalışarak Halk Ekmek, Halk Süt, Halk Yumurta gibi temel ihtiyaçları vatandaşlarımıza kısa sürede ulaştırıyorlar. Krizi en iyi şekilde yöneten belediyelerimizle gurur duyuyoruz!" dedi. Süllü ayrıca Halk Ekmek Fabrikası'nı da ziyaret ederek, üretim ve dağıtımlar hakkında da bilgi aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.