Eskişehir Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’ne tek aday Suat Er

12 Şubat’ta gerçekleşecek olan Eskişehir Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi seçimlerinde iki Emirdağlı isim Suat Er ve Mehmet Çiçek rakip olacaktı. Emirdağlılar Vakfı Başkanı Veli Görkem Pala iki isim ile bir araya geldi. Mehmet Çiçek ayalıktan çekildi.

Eskişehir Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’ne tek aday Suat Er
23 Ocak 2023 Pazartesi 16:29

Emirdağlı iki isimin karşı karşıya geleceği Eskişehir Esnaf kefalet ve Kredi Kooperatifi’nin seçimleri öncesinde Mehmet çiçek adaylıktan çekildi. Suat Er kongrede tekaday olacak konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Emirdağlılar Vakfı Başkanı Veli Görkem Pala, Her iki büyüğümüze de teşekkür ederiz. Emirdağlılar tek çatı altında el ele daha büyük hedefler için yoluna devam ediyor. Bizim camiamızda büyüklerimiz üzerine düşeni her zaman yapmıştır. Bize de düşen de kardeş olarak yapılması gerekenleri yapmak ve bu güçlü beraberliği sürdürmek için durmadan yorulmadan çalışmaktır. Yönetim kurulumuza ve camiamıza bu süreçteki destekleri için teşekkür ederim.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.