Eskişehir eğitiminde önemli değişiklik: Pervin Töre yerine Sinan aydın atandı

Geçtiğimiz yıl nisan ayında Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atan Pervin Töre’nin yerine Sinan Aydın atandı.

Eskişehir eğitiminde önemli değişiklik: Pervin Töre yerine Sinan aydın atandı
12 Temmuz 2023 Çarşamba 20:15

Edinilen bilgiye göre Milli Eğitim Bakanlığı Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre'yi görevden aldı. Töre’nin, Bakanlıkta görev alacağı öğrenildi. Pervin Töre’nin  yerine İstanbul Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın geldi.

Sinan Aydın Kimdir?

1972 yılında Erzincan’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Erzincan’ın Çayırlı ilçesinde tamamladı. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1997 yılında mezun oldu ve mezuniyetten sonra iki yıl özel sektörde çalıştı. 1999 yılında Milli Eğitim Bakanlığında göreve başladı. 2002 yılında Marmara Üniversitesi Sosyoloji ve Antropoloji bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. On bir yıl farklı kurumlarda eğitim yöneticiliği görevlerini ifa etti. Bilimsel toplantılarda tebliğler sundu, eğitimle ilgili farklı dergilerde makaleleri yayınlandı. Yine eğitimle ilgili muhtelif sivil toplum kuruluşlarında etkin görevler üstlendi. Üsküdar’da görev yapan tüm eğitim personelinin kişisel ve mesleki gelişiminin daha üst seviyelere yükseltilmesi için yerel, ulusal ve uluslararası projeler planladı. Bu projelerin başarılı bir şekilde yürütülmesi ve yaygınlaştırılması için halen çalışmalar yürütmekte olan Aydın, evli ve üç çocuk babasıdır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.