Eskişehir'e şehit ateşi düştü

Bugün Afrin'den gelen 11 şehit haberinin ateşi Eskişehir'e de düştü.

Eskişehir'e şehit ateşi düştü
10 Şubat 2018 Cumartesi 23:32

Afrin Harekatı'ndan art arda acı haberler geldi.
Öğlen saatlerinde Helikopterin düşmesi sonucu 2 asker şehit olmuştu. TSK'dan daha sonra yapılan 3 ayrı son dakika açıklamasındada 9 askerin daha şehit düştüğü bildirildi.
Şehit ateşi Eskişehir de düştü. Afrin Harekatı'na katılan Uzman Çavuş Serdar Ege girdiği çatışmada şehit oldu. Şehidin haberi 71 Evler Mahallesi'nde oturan ailesine ulaştı.
KAZIM KURT'TAN TAZİYE MESAJI

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Ege'nin şehadet haberinin ardından şu paylaşımda bulundu: "ŞEHİDİMİZ VAR, İÇİMİZ YANIYOR. 71 Evler Mahallemizden, Eskişehirli Uzman Çavuş Serdar Ege, Afrin'de şehit düştü. 11 kahraman vatan evladını kaybettik. Yüreğimiz yanıyor. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Ulusumuzun başı sağolsun..."


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.