ESKİŞEHİR'E 3. ÜNİVERSİTE KURULACAK

Yeni açılacak üniversiteler arasına Eskişehir'de yapılması planlanan 3. üniversite de eklendi. Haberi AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay duyurdu.

ESKİŞEHİR'E 3. ÜNİVERSİTE KURULACAK
21 Nisan 2018 Cumartesi 08:43

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Nabi Avcı ile birlikte Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile görüşmesinin ardından yeni açılacak üniversiteler arasına Eskişehir'de kurulması planlanan 3. üniversitenin de eklendiğini söyledi. Günay 3. üniversite haberini şöyle paylaştı:

"Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz Eskişehirimiz için müjdeli haberi paylaştı. Şehrimiz 3. Üniversitesine kavuşuyor. Nabi Avcı ile kendisine şehrimiz adına teşekkür ederiz.  Yılmaz “15 yeni üniversitenin kurulmasına ilişkin çalışma tamamlandı ve Meclise sunuldu. En kısa zamanda inşallah önümüzdeki hafta çıkaracağız. İnşallah bu üniversitelerimizin çoğuna öğrenci alır duruma da geleceğiz. Trabzon Üniversitesi, Sivas Üniversitesi, Tarsus Üniversitesi, Eskişehir'deki üniversite bunlar arasındadır.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.