Eskişehir'den yola çıktı: Saraçhane’de görüşmek üzere, her şey çok güzel olacak

'Her şey çok güzel olacak' sloganını ortaya çıkaran Berkay Gezgin, Ekrem İmamoğlu'na destek vererek, "Saraçhane’de görüşmek üzere, her şey çok güzel olacak" dedi.

Eskişehir'den yola çıktı: Saraçhane’de görüşmek üzere, her şey çok güzel olacak
15 Aralık 2022 Perşembe 11:22

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim çalışmaları sırasında 'Her şey çok güzel olacak' sloganını ortaya çıkmasını sağlayan Berkay Gezgin,  sosyal medyada paylaşımda bulundu.

Gezgin, İmamoğlu ile ilgili mahkeme kararı sonrası Eskişehir'den yaptığı paylaşımda, "Saraçhane’de görüşmek üzere, her şey çok güzel olacak" ifadelerini kullandı.

Berkay Gezgin'in Twitter paylaşımı şöyle: "Eskişehir’den İstanbul’a yolculuk başlasın. Biz hukuk mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz; umudumuzu yitirmeyeceğiz! Yarın Saraçhane’de görüşmek üzere, her şey çok güzel olacak." (kaynak/Gazete Duvar)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.