Eskişehir'de yerel seçim trafiği hızlandı

Eskişehir’de seçim yarışı kızıştı. Son bir ayda Eskişehir adeta siyasetçi akınına uğradı. Eskişehir son 18 günde 5 bakan ağırladı.

Eskişehir'de yerel seçim trafiği hızlandı
16 Mart 2024 Cumartesi 15:48

Eskişehir’de seçimlere AK Parti’nin adayı olarak katılan Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı’nda yer alan diğer partilerin oylarına ve projelerine güvenirken, seçime ittifaksız giren CHP ise tabanda halk ittifakına güveniyor.

BAKANLAR DA YARIŞA KATILDI

AK Parti’de, kabine üyeleri de sahaya indi. Hatipoğlu’na desteği artırmak için bakanların biri gidiyor, diğeri geliyor. Sırasıyla Eskişehir’e gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kentteki sivil toplum kuruluşu üyeleriyle buluşarak, Hatipoğlu için destek istiyor.

GENEL BAŞKANLAR SAHADA

Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da yerel seçim çalışmaları kapsamında Eskişehir’e gelen isimler arasında yer aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aziz Gürpınar - 1 ay önce
Eskişehir'e çok bakan gelmiş siyaset böyle kirli bir şey gelmese gelme de olur gelse geldi siyasi şov yaptı derler Eskişehir halkı bu kadar nankör basını daha Anadan gör Haramzade ve birçoğu besleme yalaka gazeteci