ESKİŞEHİR'DE ÖNEMLİ TOPLANTI

İçişleri Bakanlığının talimatı doğrultusunda yaz aylarında artan trafik kazalara önlem alınması amacıyla Eskişehir’de bir toplantı gerçekleşti.

ESKİŞEHİR'DE ÖNEMLİ TOPLANTI
29 Mayıs 2019 Çarşamba 11:18

İl Emniyet Müdürlüğü  toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü başkanlığında, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve İl Jandarma Komutanı J. Albay İlhan ŞEN, şehirler arası otobüs firmalarının yetkilileri, il merkezinden ilçelerimize yolcu taşımacılığı yapan (İl – İlçe arası) otobüs firmaları yetkilileri, Şoförler Ve Otomobilciler Odası yetkilileri, Eskişehir Seyahat Acenteleri Birliği yetkilileri, Servis Araçları İşletmecileri Odası yetkileri, Minibüsçüler Odası yetkilileri katıldı.  Toplantıda özellikle şoförlerin yolculuklarda istisnasız yol şartlarına ve trafik kurallarına uygun araç kullanmaları,  yolcuların emniyet kemeri takmalarının temin edilmesi, lastiklerin mevzuatta belirtilen şartlara ve iklim koşullarına uygun kullanılması,  hız kural ihlali yapılmaması, mevzuatın öngördüğü sayıda şoförün yolculuk esnasında araçlarda bulundurmaları, şoförlerin yorgun ve uykusuz araç kullanmalarının engellenmesi ve 10 numara yağ tabir edilen ve uygun olmayan yakıtların araçlarda kullanmaması hususlarında bilgilendirme yapıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.