Eskişehir'de öğrenciler, 'Çarşafımız kefenimiz olmayacak' diyerek çarşaflarını yaktı

Eskişehir'de genç intiharlarına ve ölümlerine tepki gösteren öğrenciler, “çarşafımız kefenimiz olmayacak” diyerek çarşaflarını yaktı.

Eskişehir'de öğrenciler,  'Çarşafımız kefenimiz olmayacak' diyerek çarşaflarını yaktı
30 Ekim 2023 Pazartesi 11:50

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan, KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenci Zeren Ertaş15 arkadaşıyla birlikte bindiği yurdun asansörünün düşmesi sonrası sıkışmış ve yaşamını yitirmişti.

Eskişehir'de Resul Alan ve ismi gizli tutulan bir kadın öğrenci, Çanakkale’de Samet Taş’ın intiharları sonrası Aydın’da ihmal sonrası gelen bu ölüm tüm ülkede yoğun tepkiye neden oldu.

Eskişehir'de genç intiharlarına ve ölümlerine tepki gösteren öğrenciler, sokağa çıktı.

KYK'ya tepki gösteren öğrencilerin ortak sloganı olan "verdiğiniz yorgan kefen oldu" sözünü hatırlatan öğrenciler, “çarşafımız kefenimiz olmayacak” diyerek çarşaflarını yaktı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.