ESKİŞEHİR'DE O YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK

Asfalt çalışmaları nedeniyle Eskişehir'de bazı yollar trafiğe kapatılacak.

ESKİŞEHİR'DE O YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK
01 Ağustos 2019 Perşembe 14:10

Asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle Mustafa Kemal Atatürk Caddesi’nin Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi kavşağı ile İstasyon Caddesi (Gar önü dahil) arasında kalan bölümü ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hasan Polatkan Caddesi Opera istikameti trafiğe kapatılacak. 

Yapılan açıklamada, "Mustafa Kemal Atatürk Caddesi’nin Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi kavşağı ile İstasyon Caddesi (Gar önü dahil) arasında kalan bölümü 01.08.2019 (Bugün) tarihinde saat 20:00’den itibaren 02.08.2019 günü saat 06:00’ya kadar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hasan Polatkan Caddesi Opera istikameti 01.08.2019 tarihinde saat 21:00’den itibaren 02.08.2019 günü saat 07:00’ye kadar trafiğe kapatılacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk Caddesi ve Hasan Polatkan Caddesinin belirtilen bölümünün araç trafiğine kapatılması nedeniyle bu güzergahı kullanacak sürücülerimizin alternatif güzergahları kullanmaları önem arz etmektedir" denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.