ESKİŞEHİR'DE KADINA ŞİDDETE HAYIR DİYECEKLER

Sosyal sorumluluk projeleri ile sıklıkla adından söz ettiren AutoShow26 Otomobil Sporları Kulübü kadına şiddet ve kadın cinayetlerine dikkat etmek için önemli bir etkinlik düzenliyor. 

ESKİŞEHİR'DE KADINA ŞİDDETE HAYIR DİYECEKLER
20 Eylül 2019 Cuma 15:45

Sosyal sorumluluk projeleri ile sıklıkla adından söz ettiren  AutoShow26 Otomobil Sporları Kulübü kadına şiddet ve kadın cinayetlerine dikkat etmek için önemli bir etkinlik düzenliyor. AutoShow26 Otomobil Sporları Kulübü öncülüğünde düzenlenecekte kortejde kadın cinayetlerine dur denilecek. AutoShow26 Otomobil Sporları Kulübü'ndan yapılan açıklamada, "Umuda doğru bir ışık yardım gönüllüleriyle beraber, Motoshow26 ve Eskişehirdeki bütün otomobil motorsiklek kulüplerimizin ve kadın hakları koruma derneklerımızınde desteklerıyle Yeni Atatürk Stadyumunda toplanarak büyük bir kortejle, 'kadın cinayetlerine son' diyeceğiz. Kortejimiz sivil havacılık otoparkında son bulacak, oradan Espark önüne yürüyerek, basın açıklaması yapacağız. Tiyatro Biber ekibimizin sokak tiyatrosundan sonra etkinliğimizi sonlandıracağız.  Ülkemizde artan kadına şiddet ve kadın cinayetlerine dikkat çekmek ve dur demek için kulübümüz tüm üyelerini bu anlamlı korteje bekliyor olacağız" denildi. 

Kortej 22 Eylül Pazar günü saat 12.30'da başlayacak. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.