banner536

Eskişehir'de devrilen ağaç seferleri durdurdu! Ekipler sahada

Eskişehir’de fırtına nedeniyle tramvay hattının üzerine ağaç devrildi. Devrilen ağaç hatlara ve raylara zarar verdi, seferler durdu. ESTRAM ekipleri, seferlerin bir an önce başlaması için hat üzerinde yoğun bir çalışma yürütüyor.

Eskişehir'de devrilen ağaç seferleri durdurdu! Ekipler sahada
11 Temmuz 2024 Perşembe 17:52

İki Eylül Caddesi tramvay hattı üzerinde şiddetli fırtınadan dolayı devrilen ağaç nedeniyle tramvay seferleri durdu. Otogar-SSK, Otogar-OGÜ, OGÜ-SSK, Kumlubel-Şehir Hastanesi ve OGÜ-75 yıl tramvay seferleri yapılamazken, vatandaşların mağdur olmaması için acil durum otobüsleri devreye alındı. Seferlerin kısa sürede normale dönmesi için Eskişehir Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ve ESTRAM ekipleri kırılan ağaç dalları ve kopan elektrik hatları için bölgede çalışma yürütüyor.

Öte yandan ESTRAM tarafından yapılan bilgilendirmede bölgede yapılacak gece bakım çalışması nedeniyle Otogar-SSK ve OGÜ-SSK gece tramvay seferlerinin 11 Temmuz Perşembe’yi, 12 Temmuz Cuma’ya bağlayan gecede hizmet veremeyeceği bildirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.