Eskişehir'de bugün de yağmur bekleniyor

Bayramın ikinci gününde de Eskişehir, Bilecik, Bursa ve Kütahya genelinde yağış bekleniyor.

Eskişehir'de bugün de yağmur bekleniyor
10 Temmuz 2022 Pazar 13:43

Kurban Bayramı’nın ilk gününde şiddetli etkisini gösteren sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Birçok il ve ilçe yağışa teslim olurken, bazı bölgelerde sel olayları yaşandı. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün yayınladığı hava tahmin raporuna göre bugün de bölge genelinde yerel kuvvetli yağış bekleniyor. Yağışların yanı sıra hava sıcaklıklarının 1 ile 3 derece kadar düşeceği tahmin ediliyor.
Eskişehir, Bilecik, Bursa ve Kütahya çevresinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışta, vatandaşların sel, su baskını, yıldırım düşmesi, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve fırtına ile ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyarılar yapıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.