ESKİŞEHİR'DE BERBERLER BAYRAM MESAİSİ YAPACAK

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, Kurban Bayramı dolayısıyla 4 Ağustos Pazar günü erkek berberlerin, 6 Ağustos Salı günü ise bayan kuafölerin açık olduğunu duyurdu.   

ESKİŞEHİR'DE BERBERLER BAYRAM MESAİSİ YAPACAK
01 Ağustos 2019 Perşembe 16:27

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, Kurban Bayramı dolayısıyla 4 Ağustos Pazar günü erkek berberlerin, 6 Ağustos Salı günü ise bayan kuafölerin açık olduğunu duyurdu.    Özkara iş yoğunluğunun önüne geçebilmek adına böyle bir karar aldıklarını ifade ederek, “394 Sayılı Hafta Tatili Kanununa istinaden erkek berberleri pazar ve bayan kuaförleri salı günleri dükkanlarını kapatmak isediklerini dile getirmişlerdir. Ancak Kurban Bayramı haftası olması nedeniyle halkımızın  mağdur olmaması için ve üyelerimizin de yoğunlukta sıkıntı yaşamamaları adına 4 Ağustos Pazar günü erkek berberlerimiz, 6 Ağustos Salı günü ise bayan kuafölerimiz iş yerlerini açıp çalışabilirler. Meslektaşlarımızı bayram dolayısı ile yaşayacakları iş yoğunluğu için önceden de bilgilendirme amaçlı mesajlarla haberdar etmekteyiz” dedi. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.