Eskişehir-Changzhou kenti ekonomik iş birliğini değerlendirdi

Eskişehir’in kardeş şehri Çin’in Changzhou kentinin iş insanları Eskişehir ile yeni iş birliklerini değerlendirmek üzere Eskişehir Sanayi Odası (ESO)’nı ziyaret etti. ESO Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş ile görüşen heyet olası iş birliklerinin neler olacağını değerlendirdi.

Eskişehir-Changzhou kenti ekonomik iş birliğini değerlendirdi
13 Ağustos 2023 Pazar 14:20

Ziyarette konuşan ESO Başkanı Kesikbaş, Eskişehir sanayisi hakkında bilgi verdi. Eskişehir’in ihracatını arttırmak için çalışmalar yürüttüklerini bu kapsamda yapılabilecek iş birlikleri ile Eskişehir-Çin iş potansiyelinin geliştirilebileceğini ifade etti. Her iki ülkenin gelişmiş kültürel ilişkilerinin yanı sıra sanayi alanında da yeni iş potansiyellerinin ortaya çıkarılabileceğini belirtti.

Çin’in Changzhou kentinden gelen Başkan Yardımcısı Xia Sijun ise kent ve ülkelerinin yatırım imkanları hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, “Karşılıklı sanayi ve ticari ilişkilerimizi daha da arttırmak, kültürel bağlarımızı güçlendirmek istiyoruz. Yeni iş birliklerini çok önemsiyoruz” dedi.

Yapılan açılış konuşmalarından sonra her iki kent hakkında bilgilendirme sunumları gerçekleştirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.