Eskişehir Büyükşehir "Yılın Çevreci Yerel Yönetimi” ödülünün sahibi oldu

Boğaziçi Üniversitesi Elektroteknoloji Kulübü (BUEC) tarafından düzenlenen Boğaziçi Çevre Ödülleri sahiplerini buldu. Düzenlenen ödül töreninde, “Yılın Çevreci Yerel Yönetimi” ödülünün sahibi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi oldu.

Eskişehir Büyükşehir "Yılın Çevreci Yerel Yönetimi” ödülünün sahibi oldu
13 Mayıs 2022 Cuma 12:01

Boğaziçi Üniversitesi, Güney Kampüsü Albert Long Hall Salonu'nda gerçekleşen ödül törenine çok sayıda davetli katıldı. 15 ayrı kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu gecede, Konya Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile birlikte aday gösterilen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sürdürülebilir şehircilik anlayışıyla hayata geçirdiği, entegre atık bertaraf ve enerji üretim tesisi, tramvay sistemi projesi, park ve yeşil alan uygulama örnekleri, yenilenebilir enerji ve bisiklet yolu projesi gibi çevre dostu projeleri ile halk oylaması ve jüri komitesinin oyları sonucunda ödül almaya hak kazandı. Geceye katılan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Serap Aylin Şener, ödülü Boğaziçi Üniversitesi Elektroteknoloji Kulübü yönetim kurulu üyesi Enes Furkan Arslan’dan aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.