Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü kros koşucuları, üçüncü olarak kupa kazandı

Onlarca branşta sporcu yetiştiren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, katıldıkları yarışlardan kupalarıyla dönmeye devam ediyor. Son olarak Türkiye Atletizm Federasyonu’nun düzenlediği U14 Bölgesel Kros Ligi Yarı Final Yarışlarına katılan Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü kros koşucuları, üçüncü olarak kupalarını kazandılar.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü kros koşucuları, üçüncü olarak kupa kazandı
19 Aralık 2021 Pazar 15:42

Bursa’da gerçekleştirilen Bölgesel U14 Kros Ligi Yarı Finallerinde üçüncü olan Arda Altınok, Emir Arıkan, Abdulsamed Oral ve Mahmut Kurnaz 30 Aralık’ta Adana’da yapılacak final yarışlarına katılmaya hak kazandı. 2008-2009 doğumlu sporcuların yarıştığı müsabakalarda finallere gidecek olan sporcular, Adana’da yapılacak yarılarda Eskişehir’i gururla temsil edeceklerini ifade ettiler. Genç sporcuları ve antrenörlerini tebrik eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Bizler spor yapmaya önem veren tüm çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Ülkemiz için iyi sporcular yetiştirmek için her zaman onların yanındayız. Adana’daki yarışlarda sporcularımıza başarılar diliyoruz” sözleriyle sporcular yetiştirmeye devam edeceklerini belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.