ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR DÜZENLEMİŞTİ

Hayata geçirdiği projelerle çocukların her zaman yanında olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 pandemisi sürecinde evde kalan çocuklar için öykü, karikatür ve resim yarışması düzenledi. Yarışmaların kazananlarına Büyükşehir Belediye Binası’nda ödülleri verildi.

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR DÜZENLEMİŞTİ
01 Temmuz 2020 Çarşamba 15:04

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Çocuk Hakları Birimi tarafından düzenlenen resim, öykü ve karikatür yarışmalarının kazananları belli oldu. “Evde Kal” sürecinde çocukların çizim ve yazılarla kendilerini ifade ettiği yarışmaya 8-12 ve 13-16 yaş grubu çocuklar katılım sağladı. Pandemi sürecinde evde kaliteli zaman geçirmelerine olanak sağlayan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden çocuklar ödüllerini aldı. Öykü yarışmasında 8-12 yaş kategorisinde Mehmet Rıfat Özkal, 13-16 yaş kategorisinde Gonca Feraye Gökçe,  resim yarışmasında 8-12 yaş arasında Deniz Kocakahya, 13-16 yaş arasında Batuhan Kayatepe, karikatür yarışmasında Doğa Körbalta birinci oldu. Kazanan yarışmacıların çalışmaları belediyenin web sitesinden yayınlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.