ESKİŞEHİR BÜYÜKERŞEN’LE TURİZM HAREKETLİLİĞİ KAZANMIŞTIR

Başkentten son dönemlerde Eskişehir’e yönelik turlarda yoğun artış üzerine Ankara Turist Rehberleri Odası Başkanı Suat Tural ve beraberindeki heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen’i ziyaret ederek, kent turizmine katkılarından dolayı teşekkür etti.

ESKİŞEHİR BÜYÜKERŞEN’LE TURİZM HAREKETLİLİĞİ KAZANMIŞTIR
05 Aralık 2017 Salı 10:48

Ankara Turist Rehberleri Odası (ANRO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Tural, Eskişehir’i hayata geçirdiği projelerle Türkiye’de turizmde adından en çok söz ettiren kenti yapan Başkan Büyükerşen’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete Başkan Tural, Kurucu Başkan Sibel Güven, Başkan Yardımcısı Betigül Öz, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet İmece ve akademisyen turist rehberleri Duygu Yetgin ile Merve Asmadili katıldı.

Eskişehir’in Ankaralılar tarafından son iki yıldır en çok gezilmek istenen kent olduğunu ve bu nedenle artan turlarla yaşanan ‘Belgesiz Rehberlik’ konusunda görüş alışverişinde bulunmak için geldiklerini belirten ANRO Başkanı Tural, “ Sayın Başkanımız Prof. Dr. Büyükerşen’in kazandırdığı eserlerle turizm hareketliliği yaşayan Eskişehir’de bu hareketliliğin sürekli hale gelmesi açısından turist rehberliğinin önemini paylaştık. Belgeli turist rehberlerinin belediye müzelerine ücretsiz girişi konusunu aktardık. Kendisine mesleğimiz, meslektaşlarımız ve en çok da Eskişehirliler adına sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

Büyükşehir belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Ankaralıların Eskişehir’e gösterdiği ilginin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, “Şehrimizi gezmeye gelen tüm konuklarımızın, rahat etmesi ve Eskişehir’i en iyi biçimde çevrelerine anlatmaları için belgeli rehberlerin önemine inanıyoruz. ANRO Başkanı Tural’a ve arkadaşlarına bu konudaki hassasiyeti için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.