Eskişehir Barosu'nun davetine sadece iki vekil katıldı

Eskişehir Barosu Ayrımcılıkla Mücadele komisyonu tarafından yapılan “Ayrımcı Dili Terk Et” projesinin 5. Etabı Eskişehir’deki milletvekillerin davet edilmesi ile başladı.

Eskişehir Barosu'nun davetine sadece iki vekil katıldı
06 Nisan 2022 Çarşamba 11:09

Eskişehir’de mevcut 7 milletvekiline ayrı ayrı davetiyelerin gittiği törene sadece 2 miletvekili katıldı. CHP Eskişehir Milletvekilleri Sayın Dr. Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer’in katılım gösterdiği tören Eskişehir Barosu Hizmet Binasında Eskişehir Barosu Başkanı Av. Mustafa Elagöz, Baro Yönetim Kurulu üyeleri ve Ayrımcılıkla Mücadele Komisyonu üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.Sayın Süllü ve Sayın Çakırözer, ilgili taahütnameyi imzaladı. Böylesine önemli bir konuda çalışma gösteren Baro Ayrımcılıkla Mücadele Komisyonu’na teşekkürlerini ilettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.