Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Gençlik Kolları’ndan Başkan Kurt’a ziyaret

Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Gençlik Kolları,Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyareteEskişehir Azerbaycanlılar Derneği Gençlik Kolları Başkanı Cavid Amirov ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Gençlik Kolları’ndan Başkan Kurt’a ziyaret
29 Aralık 2019 Pazar 12:56

31 Aralık Dünya Azerbaycanlıları Birlik ve Beraberlik (Hemreylik) Günü’nü kutlamaları kapsamında hazırladıkları video için Başkan Kurt ile çekim yapan Amirov ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Kurt’a Azarbaycan ve Hemreylik Günü ile ilgili bilgi verdi.  Amirov ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Kurt’a kendilerine verdikleri destek için teşekkür etti.Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Gençlik Kollarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Dünya geneline yayılmış olan tüm Azerbaycanlıların 31 Aralık Dünya Azerbaycanlıları Hemreylik (Dayanışma) Gününü kutladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.